Friday, November 6, 2009

tensen!!

waaaaaaaaa...aku tensen gilerrr..

tensen tunggu result exam yg xdpt2 lagi..
xtau nak follow up mcm mane coz ketas jwpan tu send ke UK..
org UK yg check n kluarkan CERT..
spatut dah dpt nih..tiap2 hari aku duk tunggu surat..huhu

ari slasa ari tu aku dpt call dr ROHM-WAKO utk g interview keje..
mlm td aku nak print resume tup2 printer lak xde ink..
tensen tol..yg aku paling tensen aku igt hari khamis tu hari rabu..
sbb tu aku x rushing sgt..huhu
interview tu hari nih..jumaat..pkol 8.30pg...
last2 aku decide utk xpegi..

parents aku xbg pegi bukit jalil..arghhhhh!!
sbb mate aku blom ok..
asap rokok agak membahayakan mate aku tu..huhu
sedihh..go red warriror..gomo klate gomo!!!

byk sgt poblem..budak2 nih asek wat hal je..
aku je yg kene marah..
yela..aku nih mmg truk kan..asek bwk poblem je utk family..
aku sedar..aku nih xmcm adik bradik yg lain..

huhu..tensen giler!!!!!

3 comments:

blueberry said...

jangan tension2..knp lak tak attend interview tuh..x nyesal ke nnt?

MatekuMerah said...

ntah..bukan memilih tapi xminat nak masuk kilang..huhu
nyesal gak la kot..tapi byk sgt poblem sblm g tu..huhu

valsa nine said...

he said to me : bo tanyo.

jeng kan?

sedeyy :((